søndag 4. oktober 2009

Bootcamp


Da er det klart for neste runde med Honningsøt Galskap i X Factor!


På tross av en nervepirrende første audition med tre strenge dommere som slett ikke var helt overbeviste, kom den Honningsøte Galskapen seg videre til X Factors Bootcamp!


Det ble en veldig morsom helg på Gardermoen sammen med de litt over 100 andre håpefulle deltakerne - masse tull og tøys, x antall runder med stolleken, rundt 5000 kopper med gratis kaffe, BRANNALARM midt på natta, øving, øving og atter øving, fest og vill dans på kvelden, sminke, klær og hårstyling, gedigne hotellfrokoster, firkantsoving og mange nye venner!

Vi i Honningsøt Galskap hadde skrevet ned alle tilbakemeldingene fra forrige runde, og prøvde denne helgen så godt vi kunne å ikke gjøre de samme "feilene" igjen..
To sanger måtte vi forberede oss på, en selvalgt og en sang som måtte velges fra en liste X Factor sendte ut - i tilfelle man gikk videre til runde 2 på Bootcampen.

For å finne ut hvordan dette går, foreslår vi at du finner frem popcorn, slenger beina på bordet og får med deg X-factor på Tv2 onsdag 30.september kl 20.00 !


Del 2 av programmet er førstkommende fredag 2. okt kl. 20.00...

Hurraaa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar