mandag 5. oktober 2009

X Factor DOMMERCAMP


VI GREIDE DET!!!

Vi kom oss altså gjennom nåløyet fra X Factors Bootcamp til den beryktede DOMMERCAMPEN :D :D

Det vil altså si at blant over 8000 påmeldte deltakere, er vi nå blant de 24 resterende deltakerne, og én av de 8 vokalgruppene..!


Vi fikk Mira Craig som dommer og coach – ei herlig, sprudlende dame med streke meninger og masse kunnskap og ideer om hva som funker på en scene!

Som om ikke det var nok, hadde hun med seg sin venninne Samsaya!

Vi følte oss utrolig heldige som fikk muligheten til å jobbe med to så dyktige og suksessrike artister, og vi følte at vi fikk veldig mye ut av det!

De la merke til og påpekte ting som vi ellers ikke ville tenkt på, og gjorde oss oppmerksomme på hva som er viktig å legge vekt på når man har så liten øvingstid!


Helga på dommercampen var alle tiders, og det var spesielt gøy å bli bedre kjent med alle de andre gruppene. Allerede første kvelden var vi en liten familie, og i løpet av helgen ble tanken på at dette faktisk var konkurrentene vår fjernere og fjernere!

Man kan jo tenke seg at det blir litt ”kniving” og spisse albuer i en sånn setting, men tvert imot var det veldig god stemning hele veien!

Det var rett og slett en herlig gjeng som var samlet på Camp-Mira denne helgen! :D

Førstkommende ONSDAG KL 20.00 vises programmet fra X Factors Dommercamp på TV2, og da får vi vite hvem av de 24 resterende deltakerne som har gått videre til live-sendingene!

Følg meeeeed…. :)

1 kommentar:

  1. Hei Maria!
    Jeg vet ikke om du vet hvem jeg er men jeg er hun jenta som var sammen med Thea på Stordals cuppen.

    SvarSlett