søndag 4. oktober 2009

Historien om Raumarock


Se film fra Raumarock HER!

Fire trøtte tryner møttes på Hårmakern i Ålesund kl 10 om morgenen fredag 7. august. Der hadde vi bestilt en eksklusiv time med HÅRSTYLING FOR ALLE FIRE!!

Hårmakern stilte med to utrolig dyktige og effektive frisører, og det ble krøll og krepp og glitter og spray og farge og tuppering og det som verre er ;D
I tillegg stilte de sminke, koster, speil, kaffe og nesten halve salongen til vår disposisjon, og vi kan vel avsløre at enkelte av oss da befant seg i 7.himmel !!


Klokka begynte etter hvert å nærme seg 12.30, og vi begynte å ane at det kanskje var på tide å komme seg av gårde – for lenge siden! Vi heiv oss i bilen, og fikk streng beskjed fra Iris:
”Dette er ikke min bil. IKKE strø glitter i den!!! I KILL YOU!”

..men vi vet jo alle at å be oss om å ikke strø glitter, er det samme som å be en Golden Retriever om å ikke røyte! Håpløst :)


Til vår store skuffelse rakk vi ikke Big Bang konserten. De spilte siste låta i det vi parkerte bilen og hastet av gårde mot festivalkontoret for registrering.

Så bar det rett i møte med NRK1 radio. Der snakka vi med ei veldig trivelig dame, og det ble et fjasent intervju i ekte Honningsøt Galskap-stil! :D

Intervjuet ble avsluttet med at låta vår ”Insane” ble spilt på radioen. Hurra :)

For anledningen hadde vi selvfølgelig trykt opp våre berømte flyers, og vi sørget selvfølgelig å oversvømme hele Åndalsnes sentrum og festivalområdet med disse!


Etter lydprøven var vi helt overveldet: Folk noen kjekke og snille og greie lydfolk!!!! Der var det oppvarting og service fra ende til annen, og til og med Lisa fikk både bass OG vokal i monitor! :D

Da de foreslo å ommøblere scenen slik vi helst ville ha den og bære instrumentene våre rundt for oss, ga vi oss ende over.. Hurra så GØY :D

..og så slo det oss at det må være veldig mange lydfolk der ute som virkelig ikke liker jobben sin.


Kl. 18.30 BRAKET DET LØS!!

Det skal sies at vi ble litt smånervøse da det sto i overkant av 7 personer foran scenen da vi gikk på, men da plassen hadde fylt seg opp før vi hadde kommet til andre refrenget, ble dette i stedet forvandlet til et MEGA KICK!!!

Låt etter låt dundret i høyttalerne og det var så mye LIV, og så perfekt LYD og ENERGI, at vi nesten ikke visste hva som var opp eller ned, for ikke å snakke om hva som var fram eller tilbake (høyre og venstre har vi aldri helt hatt taket på); men nå visste vi bare at det føltes såååååå BRA!!! :D


Vi spilte også den nye folkerock-inspirerte låta vår, som fremdeles ikke har fått noe navn. Vi kaller den egentlig bar for ”folkerocken”.. :)

Å be publikum forestille seg en ekte norsk trollskog med veldige grantrær i regn og tåke, var vel kanskje ikke aller letteste på en steikende sommerdag midt i august, men jaggu funket jo låta som BARE DET likevel :D


I tro Mellifluous Lunacy stil delte vi ut vårt kjære rusmiddel Freia MELKESJOKOLADE, og vi er tydeligvis ikke de eneste som er gale etter denne lille luringen. Ep-en vår ”TO BEE…” ble også svært godt mottatt av det HERLIGE publikumet.


Konserten ble avsluttet med et svært vellykket STAGEDIVE til ”Chocolate Factory” – mellomspillet før siste refreng på denne sangen har nok aldri vært lenger!

Maria, som hadde adoptert ansiktsuttrykket til en baby som tar sine første steg, kom seg omsider helskinnet tilbake på scenen, og vi avsluttet med x antall refreng og stormende jubel!

HURRA!


Etter konserten sto vi bare å gliste.. Vi var såå knall-fornøyde, og stoltheten var nok til å ta og føle på! Da Sunnmørsposten prøvde å få til et intervju med oss, var det nok lite vettugt som ble sagt – vi var rett og slett målløse.. Målløse og kjempeGLA !! :D

Ekstra stas var det å se i avisa dagen etterpå at de to bandene det ble skrevet om fra alle fredagens konserter var Big Bang og OSS!

Da ble vi superstolte!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar